Overige foto en video mogelijkheden bij Gelderdrone

Mocht u een idee hebben? twijfel dan niet om even contact op te nemen om te vragen wat er mogelijk is.
In principe is niks te gek, als het maar binnen de kaders van de wetgeving gebeurt.
Uiteraard kunnen we ook zonder drone nog steeds een prachtige video voor u maken!

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van wat er nog meer mogelijk is.

Wij kunnen bijvoorbeeld ook een vakantie bestemming filmen als promotie materiaal, dit is dé manier om uw vakantie bestemming bij uw klanten aan te bieden.
Deze registratie is gemaakt rond het Gardameer in Italië en in Venetië. In Venetië mag absoluut niet met een drone gevlogen worden, daar is alleen maar met een handcamera gefilmd. Rond het Gardameer gold in principe geen verbod, maar daar is wel gelet op de enorme hoeveelheid mensen.

Maar ook van de prachtige natuurgebieden in Nederland zijn mooie video’s te maken.
De inspiratie voor deze video was er al snel, de droge zomer heeft bijgedragen aan een bijzonder fenomeen op de Veluwezoom, het is er namelijk dit jaar alles behalve paars door de normaal zo mooi geurende en kleurende heide.

Maar ook zijn video’s van uw evenement mogelijk. Deze video is gemaakt op het foodtruck festival in Braamt.
Elk jaar komt dit gezellige evenement daar naar toe, en door er een korte video van te maken krijg je al gauw een beeld van de gezelligheid.
De drone inzetten was een uitdaging omdat je niet boven mensenmenigtes mag vliegen, maar door boven het water te gaan vliegen op een moment dat er geen mensen in bootjes zaten os het toch gelukt. Zo zie je maar weer dat er altijd een oplossing is voor eventuele lastige situaties.